გუფთა:
1 სუფრის კოვზი ნიორი, დაჭრილი
1 სუფრის chives, დაჭრილი
1 ჩაის კოვზი ოხრახუში, დაჭრილი
1/2 ჩაის კოვზი ცხარე წიწაკა
2 კვერცხის ცილა
¼ ჭიქა დაფხვნილი ორცხობილა (სუხარი)
1.5 კგ ქათმის მკერდის
სოუსი:
½ ჭიქა მსუბუქი სოიოს სოუსი
¼ ჭიქა ქინძის ფოთლები
¼ ჭიქა რეჰანის ფოთლები
¼ ჭიქა პიტნის ფოთლები
1 სუფრის კოვზი ნიორი, დაჭრილი
1 ლიმნის წვენი
1 სუფრის კოვზი ნიორი, დაჭრილი
1 სუფრის chives, დაჭრილი
1 ჩაის კოვზი ოხრახუში, დაჭრილი
1/2 ჩაის კოვზი ცხარე წიწაკა
2 კვერცხის ცილა
¼ ჭიქა დაფხვნილი ორცხობილა (სუხარი)
1.5 კგ ქათმის მკერდის
სოუსი:
½ ჭიქა მსუბუქი სოიოს სოუსი
¼ ჭიქა ქინძის ფოთლები
¼ ჭიქა რეჰანის ფოთლები
¼ ჭიქა პიტნის ფოთლები
1 სუფრის კოვზი ნიორი, დაჭრილი
1 ლიმნის წვენი
____________________________________________________________________________________
1. შეურიეთ ერთად ყველა ინგრედიენტი გარდა ფარშის და დაფხვნილი ორცხობილის.
2. დაამატეთ ფარში და დაფხვნილი ორცხობილა ნარევში და ნაზად აურიეთ. დატოვეთ მაცივარში 20-30 წუთი.
3. გააკეთეთ ხორცის ბურთები. რჩევა შეფ მზარეულისგან: ისე რომ არ იყოს გოლფის ბურთზე დიდი
4. მოამზადეთ სოუსი. განათავსეთ ინგრედიენტები ბლენდერში და კარგათ აურიეთ.
5. ტაფაზე დაასხით 4 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი და გაათბეთ. შეწვით გუფთა სანამ არ მიიღებს ოქროსფერს ყველა მხრიდან.
6. ამოიღეთ გუფთა ტაფიდან და განათავსეთ ცეცხლგამძლე პან-ში, შედგით 180 ° C გაცხელებულ ღუმელში 8-10 წუთით.
7. მას შემდეგ, რაც გუფთა იქნება მზად, ამოიღეთ ღუმელიდან და მოათავსეთ სოუსით ნახევრად სავსე თასში. მიირთვით დაუყოვნებლივ და ისიამოვნეთ.
1. შეურიეთ ერთად ყველა ინგრედიენტი გარდა ფარშის და დაფხვნილი ორცხობილის.
2. დაამატეთ ფარში და დაფხვნილი ორცხობილა ნარევში და ნაზად აურიეთ. დატოვეთ მაცივარში 20-30 წუთი.
3. გააკეთეთ ხორცის ბურთები. რჩევა შეფ მზარეულისგან: ისე რომ არ იყოს გოლფის ბურთზე დიდი
4. მოამზადეთ სოუსი. განათავსეთ ინგრედიენტები ბლენდერში და კარგათ აურიეთ.
5. ტაფაზე დაასხით 4 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი და გაათბეთ. შეწვით გუფთა სანამ არ მიიღებს ოქროსფერს ყველა მხრიდან.
6. ამოიღეთ გუფთა ტაფიდან და განათავსეთ ცეცხლგამძლე პან-ში, შედგით 180 ° C გაცხელებულ ღუმელში 8-10 წუთით.
7. მას შემდეგ, რაც გუფთა იქნება მზად, ამოიღეთ ღუმელიდან და მოათავსეთ სოუსით ნახევრად სავსე თასში. მიირთვით დაუყოვნებლივ და ისიამოვნეთ.
No comments:
Post a Comment